İletişim Hattı

Mart 5, 2024

Turgutreis Ada Beyi Balık Restoran

Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Turgutreis’te, deniz manzaralı ve tarihi bir atmosferde balık keyfi yapmak istiyorsanız, Turgutreis Ada Beyi Balık Restoran tam size göre. 2015 yılından beri köklü bir balıkçılık geleneğini sürdüren restaurantımız, taze deniz ürünleri ve lezzetli mezeleriyle sizleri bekliyor.

Muhtar Halil’in Mirası

Restoranımızın kurucusu Sami Bıçak, Akyarlar mevkiinin muhtarı olan ve genç yaşta sünger avcılığıyla başlayarak balıkçılık mesleğine adım atan “Muhtar Halil”in torunudur. Bu miras, Sami Bıçak’a da geçerek Turgutreis Balıkçılar Çarşısı’nda uzun yıllar hizmet verdikten sonra Turgutreis Ada Beyi Balık Restoran olarak devam etmektedir.

Denizden Sofranıza

Restoranımızın ana hedefi, denizden gelen lezzetleri sofralarınıza taşımak ve sizleri en özel tatlarla buluşturmaktır. Tarihi bir mekanda, denizden taze avlanmış balıklarla hazırlanan özenli yemeklerimizle siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz.

Zengin Menü

Her biri özenle seçilen malzemelerle hazırlanan menümüz, damak zevkinize hitap edecek çeşitlilikte lezzetler sunmaktadır. Mezelerimiz, ızgara balıklarımız, tavalarımız, güveçlerimiz ve deniz ürünlerimizle her zevke uygun bir seçenek bulabilirsiniz.

Sıcak ve Samimi Atmosfer

Sıcak ve samimi atmosferimizde, ailenizle, dostlarınızla veya iş arkadaşlarınızla unutulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlamak için buradayız. Restoranımız, özel günleriniz için de ideal bir ortam sunmaktadır.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Turgutreis Ada Beyi Balık Restoran olarak, kaliteli hizmet anlayışımızı her geçen gün daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Misafirlerimizin memnuniyeti ve mutluluğu bizim için en önemli önceliktir.

Turgutreis’te Balık Denince Ada Beyi

Denizin taptaze lezzetlerini sunan bu özel mekanda sizleri ağırlamaktan büyük bir keyif duyacağız. Turgutreis’te balık denince akla ilk gelen adres olmak için her zaman en iyisini sunmaya devam edeceğiz.

Rezervasyon ve Bilgi

Restoranımıza rezervasyon yaptırmak veya daha fazla bilgi almak için +90 252 382 46 40 numaralı telefonu arayabilir veya info@adabeyisami.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.